Antal besökare st, varav denna månad, denna vecka och idag.

tisdag 7 juli 2009

TUTORIALS för er ALLA

SPARA NED KIT & GÖRA FÖRSTA LAYOUTEN
Jag jobbar i bildprogrammet; Photoshop elements som finns i olika versioner men som fungerar i grunden likadant. Programmet är ett billigare alternativ, syskon till de större photoshop programmen och fungerar utmärkt till digital design för oss som inte är proffs. Om man tycker att programmet har vissa begränsningar så brukar det visa sig att det är ens egna kunskaper om programmet som är den största begränsningen. Det kan nämligen utföra en mängd olika finesser.
Klicka på rubriken eller under Matrial i högra spalten.

MAKE A BLINKIE Klicka på rubriken eller under Matrial i högra spalten.

Add BLINKIE till din blogg och forum Klicka på rubriken eller under Matrial i högra spalten.

VIKA PAPPER
Jag har skrivit en beskrivning om hur man gör en enkel och snabb vikning av en kant enligt bilden. Filen innehåller både text och bilder så att du lätt ska kunna följa med och vika dina kanter. Klicka på rubriken eller under Matrial i högra spalten.SKRIV GÄRNA EN RAD I KOMMENTARSFÄLTET SOM TACK.

2 kommentarer:

Cath. sa...

Å TACK söta Lisbet för att du delar med dig... ska ta och kika lite närmare nu och se om även jag kan bli något klokare!
KRAM!

CreativeBusyHands-Scrapbook Freebies Search sa...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Elements or Papers post on Jul. 10, 2009. Thanks again.